svetlologo webu svetlo

Úvod -Články - Bot - Fotogalerie -Závisláci -Kniha hostů -Pravidla xChatování -Odkazy -Kontakt - Prihlasení*muz_c*

Přeji Vám příjemnou noc čas zobrazení: 23:35.Vaše Adresa : ec2-3-133-108-241.us-east-2.compute.amazonaws.com



Náhodný vtip:

Reklama: Maminko, proc mas tak hebke ruce??? ...... Protoze nadobi myje tatinek!

Autor: byl smazán.

Celkem 1143

Článek Jak je to s TOP


Na našem webu je již delší dobu v provozu takzvane TOP. Začína přibívat ale dotazu proč v top nejsem když mam vice hodin a podobně pojďmě si společně popsat jak top vlastně funguje.

TOP Hodiny.

Do top hodiny se muže přihlásit jakýkoliv uživatel který se přihlašuje na náš web. Zobrazeno je však prvních 40 závisláku. Seznam nachatováného času si každý uživatel aktualizuje sám.

Co dělat když mam na xchatu více nachatovaných hodin než se zobrazuje na v top hodiny ?

Jak je napsano víše každý závislák si muže TOP HODINY zapnout sám. Pokud máte top zapnute aktualizují se vám nachatovane hodiny po každem přihlášení na náš web.
Pokud nesedí počet hodin stačí se tedy přihlásit a hodiny se aktualizují samy.


Proč se hodiny aktualizují až při přihlášení uživatele nedá se to udělat automaticky ?

Hodiny se tímto spusobem aktualizují schválně. Nebyl problém nastavit web aby aktualizoval počet hodin každému uživateli. Taková statistika by ale nebyla oběktivní protože v TOP by se přičítaly všem lidem v databazi. TOP je ale jen pro uživatele našeho webu a proto nevidím duvod proč aktualizovat hodiny někomu kdo na náš web nechodí a nepřihlašuje se.

TOP řádku,slov, vět, Smajlíku.

Pro to aby jste byly v top tohoto typu o který se stará naš Krnov_web_bot musíte mit aktivovaného bota. To znamená že se musíte přihlásit na web a o bota si zažádat. Od te doby o vás Krnov_Web_BOT(ka) ví a proto si o vás vede statistiky.

Bota mám aktivovaného davno a najednou jsem ze statisik zmizel i když jsem byl 5.

Ve statistikách se zobrazjují jen povolení uživatele bota při každem žádaní pozdravu vas bot dočasně ignoruje dokud nějaky ss neschválí váš pozdrav.Pokud jste tedy zažádaly o změnu pozdravu počítejte s tím že ze statistik zmizíte. Nejde ale o smazaní udaju jen o nezobrazení vašeho nicku protože nemate povolení jakmyle tvuj pozdrav SS schválí v top se opět oběvíte.


Autor: Ijacek.007
Datum: 28.06.2007

Diskuze o článku Jak je to s TOP

Ijacek.007:D.J.-Mass
No tak jsem prisel na to proc jsi nebyl ve statistikach jak je napsano víše při každem požadavku o změnu pozdravu se bot pro uživatele blokuje a v tu chvili se o tebe bot nezajima ty jsi dal požadavek před pulnoci a schvaleny byl az po pulnoci to znamena že během automatického počítaní deních statistik jsi měl pro system bota blokovaného a tudíž ti za vcerejsi den nic nepočítal jelikož ti ale nic nepočítal tvuj udaj chyběl a proto v top 40 tady na webu nejdeš vidět. Tento jev se opravil o pulnoci kdy už jsi měl bota povoleneho system ti statistiku zpočítal ale spočítal ji niní za 2 dny o nic jsi tedy nepřišel ale jeden den si v TOP40 na webu nebyl vypisy ktere haze bot na sklo mistnosti však fungují jinak a v těchto vypisech se zobrazíš vždy pokud maš bota povoleného.

08:32:42 | 2008-05-06
d.j-mass:JAK TO ŽE TAM NEJSEM
06:59:17 | 2008-05-05
Je mi líto ale zřejmě nejsi přihlášen nebo nemáš práva pro psaní komentářu. *90*
<< zpět

Včera měla svátek
Valérie.

Dnes má svátek
Rostislav.

Zítra bude mít svátek
Marcela.

Pozítří bude mít svátek
Alexandra.

Do vanoc zbyvá
249 dni.

Do velkých prazdnin zbyvá 73 dni.